ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η Socialin συνεργάζεται αποκλειστικά με την 2net στο κομμάτι της φιλοξενίας. Οι τελευταίας τεχνολογίας διακομιστές μας φιλοξενούνται σε data centers της Αγγλίας, της Ολλανδίας και της Αμερικής και υποστηρίζονται από τα πιο σύγχρονα μέσα πυρασφάλειας και αντιπλημμυρικής προστασίας.

Πολλαπλοί αισθητήρες ρυθμίζουν αυτόματα την ιδανική θερμοκρασία και ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο 24 ώρες το 24ώρο το εξειδικευμένο προσωπικό για τυχών απρόβλεπτες αλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας στο χώρο φιλοξενίας των διακομιστών.

Τα συστήματα UPS της APC φροντίζουν για την αδιάλειπτη παροχή ενέργειας όλου του εξοπλισμού, και οι γεννήτριες του κτηρίου μπορούν να καλύψουν έλλειψη ηλεκτρισμού για πάνω από 30 μέρες. Τέλος, λόγω της απευθείας σύνδεσης με το backbone του Internet, η εταιρία μας προσφέρει εξασφαλισμένες ταχύτητες σύνδεσης για κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά ώστε να μην παρατηρούνται καθυστερήσεις και διακοπές στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η εταιρία μας προσφέρει πολλαπλά πακέτα φιλοξενίας για να καλύψει τις ανάγκες της εκάστοτε διαδικτυακής εφαρμογής καλύπτοντας ένα φάσμα από μικρά προσωπικά site έως πολύπλοκα portals με μεγάλες απαιτήσεις σε διαθέσιμο χώρο και ταχύτητες σύνδεσης.