Τα οφέλη από την παρουσία σας στα Social media.

 

Εάν η επιχείρησή σας μέχρι τώρα δεν έχει την δική της παρουσία στο social media θα πρέπει μάλλον να το ξανά σκεφτείτε.

 

Αυτή την στιγμή στο facebook υπάρχουν 2.13 δισεκατομμύρια ενεργοί χρηστές παγκοσμίως.

 

Αυτό και μόνο αρκεί για να ασχοληθείτε σοβαρά με τα social media. Τα οφέλη για την επιχείρηση σας είναι πολλά θα σας παραθέσουμε ορισμένα παρακάτω.

 

  1. Το κόστος για την δημιουργία μιας σελίδας είναι σχεδόν μηδαμινό σε σύγκριση με την

δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σποτ, διαφημιστικών καταχωρήσεων, εντύπων, φυλλαδίων κλπ. Στην ουσία χρειάζεστε το λογότυπο σας και ορισμένα μικρά γραφικά.

 

  1. Άμεσα, στο επόμενο λεπτό της δημιουργίας της σελίδας σας, ξεκινάτε να προβάλετε τηνεπιχείρηση σας σε πιθανούς πελάτες.

 

  1. Μειώνετε κατά πολύ τα έξοδα μάρκετινγκ καθώς εσείς ορίζετε μέσα από τις πολλέςεπιλογές πους σας δίνει το Facebook το τελικό κόστος που μπορεί να ξεκινάμε και από 5 ευρώτον μήνα.

 

  1. Προβάλετε την επιχείρηση σας σε στοχευμένο κοινό, ηλικία-περιοχή- φύλο κτλ. έτσιπεριορίζετε κατά πολύ την «σπάταλη» με τα υπόλοιπα συμβατικά μέσα προβολής.

 

  1. Στατιστικά το 80% των πελατών σας είναι στο Facebook.

 

  1. Έχετε άμεση επαφή 24 ώρες το 24ωρο με τους πελάτες σας.

 

  1. Κάθε μέρα κτίζετε το κοινό σας που θα μείνει κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του για πάνταστην σελίδα σας. Αρά κάθε ευρώ που σπαταλάτε έχει μακροχρόνια αξία.

 

  1. Άμεσα μπορείτε να επικοινωνήσετε ότι θέλετε με το συνολο των πελάτων σας πχ. Για μιαπρόσφορά σας κτλ. με κανένα άλλο μέσο δεν θα μπορείτε να το κάνετε αυτό.

 

  1. Αποδεδειγμένα μπορείτε να αυξήσετε τις πώλησεις σας τουλάχιστον κατά 10%.

 

  1. Μπορείτε να προσελκύσετε και νέες αγορές στο εξωτερικό.

 

Παρόλα αυτά υπάρχουν πάντα και παγίδες που η άγνοια μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα για αυτό πρέπει να συμβουλεύεστε επαγγελματίες του χώρου.

 

Comments are closed.